top of page

GÆST&JULIE – FUTURE HYMNER

Fra Omøs grønne strandeng, der er så skrigende lysegrøn, at det ligner noget fra en sci fi film, er meget af inspirationen kommet til Gæst&Julies future hymner.

Hymnerne handler om at drømme, sanse, håbe og forsone og er en blanding af en traditionel salmeskrivnings form, i et futuristisk musikalsk univers.

 

-Ufo møder Brorson på værksted for alternativ popsnedkeri og eksperimenterende synthesizer magi-

 

 

 

 

 

 

 

Gæst Vincent er den virtuose tangent og synth magiker, der udfolder musikken sammen med sanger, sangskriver og musiker Julie Michelsen, der varetager vokal, guitar og synth. Samt historiefortælling med både nærvær, dybde, alvor og ikke mindst humor.

 

Naturen spiller en central rolle i sange om at finde mening i det store, for at kunne leve i det små. I det mesterlige, der er verden og samtidig så nådesløs hård. Musikken vokser som en skov der lever, hviler og springer ud i arrangementer der både er lette og fine, komplekse og bombastiske.

 

Gæst Vincent har spillet med blandt andre Allan Olsen, Klondyke og medvirker ligeledes på M * B * J * M - Djursland Diagnosen.

Julie og gadepræsten - bagom hymnerne

Oprindeligt opstod idéen til hymnerne fra en helt anden kant, nemlig fra en gadepræst på Vesterbro i København. Gadepræsten opfordrede Julie til at begynde at skrive bønner og sætte musik til i efterdønningerne på en ordentlig livskrise med top på. Hymnerne blev siden udviklet på den lille ø Omø midt i storebælt, hvor Julie ofte slår sig ned i et lille hus ved vandet med instrumenter og notesblok.

 

En anderledes koncertoplevelse

Når Gæst&Julie udfolder deres Futuristiske hymner live, er det tid til at læne sig tilbage og drømme sig ind i musikken og teksterne. Tæpper og puder understøtter en afslappet og hyggelig stemning. Fællesskab, nærvær, humor, samklang og reflektion er alle tilstedeværende faktorer. Fællessang vil ganske givet forekomme.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_5252.jpeg

Lyt til Kærlighedens øje - Future Hymne # 1

BOOK:

Tlf: +45 26158875

Email: michelsen.julie@gmail.com

 

Musikere:

Julie Michelsen: vokal, synthesizer og guitar

Gæst Vincent: Synthesizer og diverse keys.

 

Koncertens varighed: 40 minutter

 

Pris: 5.000

 

bottom of page