top of page

Booking:

Julie Michelsen - Live

Julie Michelsen har mange års erfaring på livescenen. Som udgivende og optrædende i bandet Love Julie og som soloartist med i alt 6 album bag sig. -Og ikke mindst med den storhittende satiregruppe Venter På Far. 

 

Julie Michelsen har for tiden gang i flere projekter og kan opleves live i følgende konstallationer: 

 

GÆST&JULIE - Future Hymner     

Gæst Vincent og Julie Michelsen har dannet duoen Gæst&Julie. Duoen har en søgende og åben tilgang til sange som Julie har skrevet om strandenge og naturens helende kraft. Om kærlighed og sorg i en form for salmeverden der møder cowboypop og historiefortælling. Med inderlighed, alvor og humor.  Gæst Vincent er en af Danmarks bedste tangentspillere. Han er intuitiv og smagfuld lyttende. Julie Michelsen er dybsindig, sjov og åben for leg og eksperimenteren i musikken. Koncerten med GÆST&JULIE egner sig særligt til kirkerum eller mere intime venues. 

En anderledes koncertoplevelse

Når Gæst&Julie udfolder deres Futuristiske hymner live, er det tid til at læne sig tilbage og drømme sig ind i musikken og teksterne. Hvor det er muligt vil tæpper og puder understøtte en afslappet og hyggelig stemning. Fællesskab, nærvær, humor, samklang og reflektion er alle tilstedeværende faktorer. Fællessang vil ganske givet forekomme + gæster ved særlige lejligheder.

En koncert varer ca 40 minutter og koster i omegnen af 5.000 kr. Læs mere om GÆST&JULIE her

M * B * J * M - Djursland Diagnosen

I et sammenhængende genrerum af pop, country, rock, fusion, soul og r'n'b, har Julie Michelsen fundet den helt rigtige formel til sine sange om Djursland Diagnosen; et kærlighedseventyr på op og nedtur og en borderline diagnose, der fucker med det hele. Et virkelig vellykket samarbejde med bror Mads Michelsen, der har produceret og er ankermand i projektet og sammen med nogle af Danmarks bedste musikere.

  • Bandet består af

  • Mads Michelsen: Trommer, percussion og produktion

  • Thor Madsen: Guitar

  • Bastian Sjelberg: Bas 

  • Gæst Vincent: Keys

  • Julie Michelsen: Vokal og guitar 

      

Egner sig til de fleste spillesteder.

Varighed: Alt efter behov.

Pris: Fra 10.000 

Læs mere om M * B * J * M her

For The Kids

Hvis man vil booke forestillinger og koncerter, hvor Julie Michelsen optræder, synger og spiller for børn, skal man kontakte Næstvedegnsteater/Dansk Rakkerpak/Faster cool. Det vil man ikke fortryde hvis der er børn involveret.

Læs mere om For The Kids her

 

bottom of page